Inspectiecoördinator Logistics

post-thumb

Bij SGS kan je kiezen. Allereerst uit onze verschillende vacatures. Maar je hebt bij SGS nog een andere keuze. Kies je voor verdiepen of kies je voor verrijken? We zijn niet alleen op zoek naar collega’s die de diepte van hun vakgebied ingaan. We zijn net zo hard op zoek naar verbinders, collega’s die onze indrukwekkende diversiteit aan diensten kunnen koppelen. Aan elkaar. En daarmee onze dienstverlening verrijken. SGS is wereldleider als het gaat om inspectie, controle, analyse en certificering. We zijn zelfs de wereldwijde benchmark voor kwaliteit en integriteit. Daar zijn we waanzinnig trots op. Net als op onze ruim 100.000 collega’s die onze klanten bijstaan wereldwijd, of wat dacht je van onze 1850 medewerkers alleen al in België? Verdeeld over expertises, branches en culturen heen, geven onze medewerkers dagelijks 110% van zichzelf. Onze medewerkers bouwen aan hun eigen weg binnen de dienstverlening en expertise. Ook binnen onze gespecialiseerde divisie ‘Governmental & Institutional Services’. SGS Group werkt mee aan zogenaamde ‘Product Conformity Assessment Programs’. Dit zijn overheidsprogramma’s van een aantal landen in Afrika en het Midden-Oosten. Zulke programma’s eisen dat producten die zullen geëxporteerd worden naar een bepaald land, nog voor verscheping moeten gecontroleerd worden of ze conform zijn aan de eisen van dat land. In België en Luxemburg voert de ‘GIS’ afdeling van SGS Belgium deze controles uit. Omdat we nog veel meer willen verdiepen en verrijken, kijken we voor deze divisie op ons hoofdkantoor in Antwerpen uit naar een bevlogen Inspectiecoördinator Logistics.

Je zet mee jouw schouders onder de certificatie van de exportgoederen van onze klanten. Een greep uit jouw takenpakket: Jij bent de schakel of tussenpersoon tussen het exportland en de klant en gaat na of de exportgoederen conform zijn met de regels van het land dat gaat importeren. Hier sta je uiteraard niet alleen voor, we werken samen met een technisch orgaan waarmee je aftoetst of het product conform is of niet. Verder zal je som zelf al eens een inspectie uitvoeren, deze voeren we uit vanop afstand en met het behulp van een bodycam. Naast het administratieve werk kan je ook mee instaan voor de planning van onze inspecties. Je rapporteert rechtstreeks aan de operations manager.

Onze ideale collega is enthousiast over de complexe exportwereld en kan dit enthousiasme idealiter aanvullen met een hoger diploma in een logistieke setting. Mocht je dit kunnen combineren met een uitgebreid arsenaal aan administratieve vaardigheden, is dat een grote meerwaarde. Je werk kan met momenten druk zijn en onverwachte problemen kunnen de kop opsteken. Daarom zijn wij op zoek naar een problem-solver die nooit zijn of haar klantgerichtheid uit het oog verliest. Verder kan je vlot schakelen van ‘goedemiddag’ en ‘hello’ naar ‘bonjour’.

Was je toch al aan het nadenken over jouw carrière? Misschien is dit dan wel een volgende stap. Binnen SGS kan je rekenen op een verantwoordelijke functie, een gezellig team van collega’s en een aantrekkelijk salarispakket helemaal aangepast aan jouw kennis en ervaring We zijn benieuwd naar je reactie. Stuur ons jouw verhaal met cv via onze website jobs.sgs.com en wie weet heb je straks gekozen voor een leuke nieuwe job binnen SGS.

Click aqui para se candidatar.